Csapatépítés 20 év tapasztalattal, Rátok szabva

Élmény, játék, hatékonyság kompromisszumok nélkül

Csapatépítő és kreatív programok a TE rendezvényedre Debrecenben

Csapatépítő programok

Családi napok

Gyerekprogramok

Csapatépítés Debrecenben: Mi segítünk, hogy megtaláld a legjobb megoldást csapatod fejlesztésére

Tudjuk, hogy minden cég és rendezvény egyedi. Ismerjük az igényeket, és színes kínálatunkkal fel is készültünk rájuk. Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen körülmények között színvonalas megoldásokat tudjunk kínálni.

Megtalálni az igazán hozzátok illő programot nehéz feladat

De mi segítünk

Profin lebonyolítani egy sikeres, és a résztvevők számára valódi élményt nyújtó eseményt igazi kihívás

De mi pont ezt szeretjük

A legkisebb csapatépítő vagy családi napos rendezvény is rengeteg paramétertől függ. A helyszín típusa és mérete – a csapat létszáma, korosztálya, összetétele, és habitusa – az esemény célja – az adott évszak sajátosságai és az időjárás – a rendelkezésre álló idő – a budget mérete mind-mind befolyásolja, hogy mi az ideális választás. 

Mi minden esetben a fenti tényezők és az egyedi ügyféligények alapján nyújtunk rugalmas és személyre szabott szolgáltatást.

Dőlj hátra és élvezd csapatoddal az eseményt!

Kreatív szervezőink, műsorvezetőink, válogatott animátoraink vállvetve dolgoznak azon, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, amilyenre gondoltál. Amikor velünk dolgozol az elejétől a végéig kézben tartott, teljeskörű szolgáltatásban lesz részed, így te arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb: a csapatodra. Bármilyen program lebonyolítása során perfekcionizmusunk garantálja, hogy a hangulat az elvárásaidnak teljes mértékben megfeleljen.

Biztosak vagyunk benne, hogy rendezvényed sikere minden várakozást felülmúl, és sokáig emlékezetes marad.

Ne szalaszd el a lehetőséget!

Kézenfekvő megoldásnak tűnhet a csapatépítést és a céges közösségi eseményeket egy vacsorával, esetleg közös italozással és bulival „letudni”, hiszen a kollégák és dolgozók így is ki tudják engedni a gőzt, így is jól érzik magukat.

Szintet lépni a hangulatban és a csapat közösséggé formálásában azonban csak a megszokott komfortzónából kilépve lehet. 

A közös játék, versengés, problémamegoldás, az együtt gondolkodás vagy épp a közös alkotás újszerű és váratlan élményeken keresztül kovácsolja egységgé az egyéneket, szinte észrevétlenül mélyíti el az összetartozás érzését, mi pedig pont ebben tudni segíteni.

Teremts értéket rendezvényeiden!

A gördülékenyen és jó hangulatban lebonyolított kreatív csapatépítés, vagy bármilyen közösséget aktivizáló színvonalas rendezvényprogram többszörösen megtérülő befektetés. 

Egy jól sikerült, hatékony csapatépítés vagy céges esemény komoly hozzáadott értéket jelent.

Ha a mi programjainkat választod:

Milyen programokkal tudjuk segíteni a rendezvényeidet?

Csapatépítés

Több mint 30 féle kipróbált, és népszerű csapatépítő koncepciót kínálunk, amelyekből mindig a célnak megfelelő típusokat ajánljuk. Legyen szó könnyed esti programról egy étteremben, aktív játékról egy szálloda parkjában, vagy egy izgalmas kalandról a városban, mi mindenre készen állunk.

Családi napok

Több 100, sőt több 1000 fős családi napokra is biztosítottunk már komplett aktivitásokat. Hatalmas raktárunk tele van saját tulajdonú és gyártású látványos játékokkal, melyekkel képzett animátoraink egy egész napon át tudják szórakoztatni a legkisebbeket és legnagyobbakat egyaránt. 

Gyerekprogramok

Egyedülálló minőségű kézműves foglalkozásaink népszerű elemei minden rendezvényeknek. Több mint 100 féle típus és technika, pazar kellékek és profi kézművesek várják a gyerekeket. Gyerekműsoraink, jelmezes színészeink pedig nem csak ünnepekkor, hanem az év bármely napján elhozzák a mesét.

Megbízhatóság, tapasztalat, igényesség, rugalmasság

A minden részletre kiterjedő alaposság, az állandó minőség, és a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalat az, ami cégünket leginkább jellemzi. 

Ránk számíthatsz. Időben érkezünk és tudjuk a dolgunkat. Pontosan az történik majd, amit közösen kidolgoztunk. Tisztában vagyunk egy rendezvény minden elemével, és hogy mi mindennek van fontos szerepe. Ezt szem előtt tartva működünk együtt megrendelőinkkel és rugalmasan kezeljük az esetleges nehézségeket is. 

Nem utolsó sorban: mi még mindig itt vagyunk

kid, costume, superhero, flay, playing

Kreativitás, egyediség, stabilitás, elhivatottság

Rengeteg ötletünk és jól bevált formulánk van, így bármilyen típusú rendezvényre tudunk színvonalas és élményközpontú játékos programot ajánlani. 

Hiszünk a játék erejében. Szeretünk újat, érdekeset, különlegeset, egyedit kitalálni, kreatívan alkotni. Munkánkat szívvel-lélekkel végezzük, és csak akkor vagyunk elégedettek, ha minden rendben van. Minden egyes rendezvényen veled dolgozunk a sikerért, hogy a nap végén mosolygós és elégedetett arcokat láthassunk.

Ez az igényesség a Te rendezvényeden is látszani fog

Folyamatosan innovatív újításokon dolgozunk

MagicBox – saját fejlesztésű platformunk élő, hybrid, és online csapatépítő programokhoz

Alkalmazásunk segítségével modern, izgalmas csapatépítők, beltéri vetélkedők, és akár heteken át tartó céges belső játékok bonyolíthatók rendkívül változatosan. A számos funkcióval bíró felületet az általunk biztosított táblagépeken vagy mobiltelefonon használhatják a résztvevők.

2019-ben indítottuk útjára új szolgáltatásunkat, amellyel nem csak élőben de online formában is lebilincselő programokat valósítunk meg.

Olyan népszerű programjainkkal mint a „City Adventure”, a „Photo Rally”, vagy a „Home Office Challenge” a pandémiás időszakra is kiváló alternatívát tudtunk nyújtani a cégeknek, hiszen már az online térben is rendelkezünk professzionális megoldásokkal.

Magic Food – Egészséges, egyedi finomságok rendezvényekre is

Kisebb csapatépítőkre, meetingekre, brainstormingokra, családi eseményekre ajánlunk minőségi és különleges catering szolgáltatást.

A finom falatok nem hiányozhatnak egy rendezvényről sem. Szendvicsboxaink, salátáink, falatkáink, gyümölcsös desszertjeink és italaink biztosan elnyerik mindenki tetszését. A változatos gasztronómiai különlegességeket kiszállítjuk, vagy kitelepüléssel kínáljuk a vendégeknek. 

Smoothie pultunk számos rendezvényen vált már közönségkedvenccé, és interaktív gasztroprogramjaink is nagy sikert aratnak az ínyencek körében. 

Kevés kalória és rengeteg ízélmény igényes tálalásban.

Egyedülálló rutinunk garantálja a sikert

éve a piacon
0 +
rendezvényen vettünk részt
0 +
országban dolgoztunk
0
fő vett részt már programjainkon
1 +

Ki szervezi meg számodra a tökéletes programokat Debrecenben?

Az Activiteam-Art Kft. fennállása óta soha nem kötöttünk kompromisszumot az ügyfeleink és saját elvárásaink terén

Minden egyes megrendelést óriási sikernek éltünk meg, ami arra ösztönzött minket, hogy a munkán felül tegyünk hozzá mindenhez egy „kicsi plusz”-t. Ennek a hozzáállásnak sok-sok kiváló partnert, megrendelőt, és sikeres rendezvényt köszönhettünk az évek során.

Elhivatott csapatunkkal minden nap újabb sikerek felé törünk, és a mai napig mindenhová magunkkal visszük azt a „kicsi plusz”-t!

Németh Buhin Anikó

tulajdonos, ügyvezető igazgató

A kreativitás és pontosság kettősségét tartom a tökéletes útnak, amelyen érdemes haladni. Munkám során összehangba hozom a stílust és művészetet, megteremtem a harmóniát, célom a folyamatos megújulás és az exkluzív kivitelezés. Ars poeticám, hogy az emberi különbözőség tökéletesség felé vezet, megfelelő irányítással, tökéletes rendezéssel, igazi csapatmunkával.

Hajós Cecília

tulajdonos, kreatív igazgató

Mosolyból, fantáziából és könnyedségből vagyok összerakva. Hiszek az őszinte emberi pillanatokban és az egymásközti kommunikáció mindent átható erejében. Szerencsés vagyok, mert életfilozófiám  munkám is egyaránt, segíteni megnyitni az embereket, összehozni a csapatokat, boldogságot adni és kitárni egy sokak számára ismeretlen kaput az önismeret felé, ahol mindenki saját meséje valóra válhat.

Pretsner István

tulajdonos, operatív igazgató

Az elég jó és a pont jó között hatalmas a távolság. Sokszor nehéz leküzdeni ezt a távot, de itt történnek a legjobb és legizgalmasabb dolgok, amelyek igazán motiválnak. Számomra a pont jó a célszalag, amit megalkuvás nélküli kitartással, kreativitással és állandó tanulással tudok átszakítani. Örömmel járom be mindig ezt az utat, mert közben a munkám hivatássá, a feladatok elvégzése pedig alkotássá válik.

Regicz Tamás

ügyfélkapcsolati igazgató, műsorvezető

Amikor egy rendezvény végén azt látod, hogy az ügyfél nem csak elégedett, de többet is kapott, mint amire előzetesen számított, az évről évre visszatérő megrendelők, a résztvevők, akik úgy kovácsolódtak jobb csapattá, hogy mindeközben még jól is érezték magukat – ezek azok a dolgok, amikért újra és újra érdemes nekiindulni, és amikért 15 év után is találok újabb kihívásokat a munkámban.

Debrecen a lehetőségek tárháza

Debrecenben minden megvan ahhoz, hogy a történelem atmoszféráját a jelen pezsgésével ötvözzük. A kálvinista Róma tökéletes választás sokszínű, jó hangulatú események megszervezéséhez.

Debrecen kulturális, épített és természeti öröksége változatos lehetőségeket kínál bármilyen típusú közösségnek. Talán nem is gondolnád, mennyi lehetőség van egy ilyen  nagy hagyományokkal rendelkező cívis városban arra, hogy a közös pontokat megtaláljátok. Ebben a városban élet van, nem könnyű hát kitűnni a tömegből — mi azonban újító ötleteinkkel, kreatív megoldásainkkal segítjük cégedet, csapatodat, hogy egy felejthetetlen élményben legyen részetek. 

Nem egy megrendelőnk tapasztalta már, hogy hozzáértő szervezőkkel a debreceni programokból sokkal többet ki lehet hozni, mint egy egyszerű városnézés vagy vacsora. 

 

Hogyan zajlik majd velünk az együttműködés?

Ajánlatkérés e-mailben vagy telefonon – nekünk fontos vagy, így a lehető leghamarabb számíthatsz a visszajelzésünkre!

Kérdéses pontok tisztázása, egyértelműsítése – a rendezvényed sikere nekünk is számít, és tapasztalatból tudjuk, mire kell rákérdeznünk, hogy ez a siker ne kerüljön veszélybe

Az eseményhez igazított, személyre szabott programlehetőségek elküldése számodra részletes ajánlat formájában – kész megoldásaink mellett mindig van új ötletünk, hogy a rendezvényed pontosan olyan legyen, amilyennek elképzelted!

Esetleges módosítások elvégzése az ajánlaton – ha nem 100%, az kevés: ebben a fázisban veled közösen végezzük el az utolsó simításokat

Szerződéskötés – gentlemen’s agreement, de papíron – nekünk a mindkét fél számára korrekt megállapodás a legfontosabb

Utolsó egyeztetések az esemény előtt – hogy mindenki nyugodtan láthasson hozzá a feladatához a rendezvényre érkezéskor azonnal

Teljeskörű lebonyolítás az esemény napján – supervisorunk érkezéstől a bontás befejezéséig mindent kézben tart amibe a megszokottnál sokkal komplexebb szolgáltatás tartozik mint gondolnád

Együtt maradandót alkothatunk

Bízd ránk csapatodat és céges eseményed programjait!

Ha szeretnéd, hogy a következő csapatépítőd, céges rendezvényed programjai jó hangulatban, hatékonyan és profin legyenek lebonyolítva, akkor küldd el nekünk elérhetőségeidet a főbb paraméterekkel együtt, és mi örömmel vesszük fel veled a kapcsolatot amilyen hamar csak tudjuk.

Információ és ajánlatkérés

+36 20 572 1355

Email

info@activiteam-art.hu