Csapatépítő játékok

Céges csapatépítő játékok

amelyek már sokszor bizonyították, hogy a csapatépítés lehet szórakoztató

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 10-120 fő

Időtartam: 1-3 óra

Jellemzők: LogikaiÉlményközpontú – Kommunikációra épülő

CSI - A helyszínelők

A helyszínelők mindig rájönnek, hogy ki követte el a bűncselekményt, szakértelmük alapja pedig a jó és alapos képzés. A CSI Akadémia résztvevői különleges eszközökkel, különlegesen képzett instruktorok segítségével sajátíthatják el a szakma alapjait, tudásukról pedig számot is kell adniuk! Mire következtethetünk egy szemeteskosár tartalmából? Mennyi mindenről árulkodik egy lábnyom, vagy egy ujjlenyomat? Mit kell elsőként tennie egy bűnügyi helyszínre érkezett nyombiztosítónak? Tarts velünk, és minden kiderül!

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 20-100 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Kreatív – Közös alkotás – Maradandó emlék

Fergeteges Forgatás

Ééés, felvétel! Készítsd el saját filmedet, melyben csapattársaiddal ti lehettek a színészek, rendezők, operatőrök, kellékesek – a teljes stáb. Rengeteg jelmez, kiegészítők és kellékek állnak rendelkezésetekre, hogy elkészítsétek a tökéletes kisfilmet. Céges reklámfilm, egy romantikus történet, vagy egy vérfagyasztó horrorsztori: csak rajtad múlik!

Helyszín: Külföldi- és beltéren is

Létszám: 50-200 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Stratégiai – Együttműködésre épülő

Világtőzsde

Pörgős stratégiai kihívás, melynek során a csapatok a világ különböző kultúráira jellemző játékoknál gyűjthetik össze a tőkét, mellyel megvásárolhatják a terjeszkedésükhöz szükséges piacokat. Csapatmunka és kommunikáció, küzdelem az idő és a riválisok ellen, alkudozások és nehéz döntések – ez a Világtőzsde!

Logikai csapatépítő játékok

melyekben szellemi és stratégiai kihívások is nagy szerepet kapnak: City Adventure,   Világtőzsde,   CSI – A helyszínelők,   Hungary in Motion – A Titkos társaság

Helyszín: Beltéren

Létszám: 10-120 fő

Időtartam: 1-2 óra

Jellemzők: Kreatív – Közös alkotás – Együttműködésre épülő

Dominó Nap

Káprázatos alkotások, együttműködés és csapatmunka, no és persze visszafojtott lélegzet: építsd meg saját dominóalkotásodat csapattársaid segítségével! A közös alkotásnak persze nem csak szépnek, de precíznek és működőképesnek is kell lennie. Ha ez sikerül, nincs más hátra, mint együtt ünnepelni a Nagy Döntés pillanatában!

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 20-100 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Kreatív – Közös alkotás – Maradandó emlék

Elképesztő Képregény

Most te alakíthatod a történetet, és te lehetsz a főhős is: csapattársaiddal alkosd meg a saját képregényed, és meséld el a sztoridat képekben! Káprázatos jelmezek, különleges technika, kreatív alkotás, és egy maradandó emlék egy közösen eltöltött napról.

Helyszín: Kültéren

Létszám: 30-150 fő

Időtartam: 1-3 óra

Jellemzők: Sportos – Mozgalmas – Kompetitív

Bajnoki kihívások az Exatlon nyomában

Ha a tévéműsort nézve megfordult a fejedben, hogy milyen lehet versengeni a különleges pályákon, akkor ez a játék neked való! Pörgős futamok, elképesztő izgalmask, és a csapattársaid buzdítása vár, neked pedig csak egy feladatod van: mindent beleadni! A látványos, hatalmas játékok garantáltan próbára tesznek majd – csakúgy, mint ellenfeleid!

Vicces csapatépítő játékok

melyekben garantált a vidámság, és a sok nevetés: Photo Rally,   Játék határok nélkül,   Villámjátékok, Gengszterek klubja,   Betyáros hétpróba

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 10-60 fő

Időtartam: 1-2 óra

Jellemzők: Pörgős – Mozgalmas – Együttműködésre épülő

Függő játszma - Team bonding

Egy játék azoknak, akik csapatban szeretnek gondolkodni: a különleges akadálypályák számos kihívást tartogatnak, melyeket csak együttműködve, csapatként dolgozva küzdhetnek le a résztvevők!

Helyszín: Beltéren 

Létszám: 10-100 fő

Időtartam: 1-2,5 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Élményközpontú – Tréfás

Gengszterek klubja

Izgalmas kaland a 20-as évek Amerikájából, ahol mindenre kész gengszterek próbálják kijátszani a szesztilalmat… A chicagói alvilágba csöppenő vendégeinknek hamar alkalmazkodniuk kell a környezethez, ha meg akarják állni a helyüket ebben a veszélyes világban…

Helyszín: Beltéren 

Létszám: 20-150 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Edukatív – Együttműködésre épülő

Hungary in motion - A titkos társaság

Titkos Társaságunk várja az új tagokat, de nem mindenki válhat beavatottá… Csak azok szerezhetik meg a tagságot, akik sikerrel veszik a híres magyar feltalálók által eléjük állított akadályokat, és sorra követve a nyomokat bizonyságot tesznek tudásukról és agyafúrtságukról!

Csapatépítő játékok kollégáknak

akik imádják a mozgást, és az aktív programokat: A Siker Arénája,   Bajnoki kihívások az Exatlon nyomában,   Játék határok nélkül,   Kartonváros

Helyszín: Kültéren

Létszám: 20-80 fő

Időtartam: 1-2,5 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Élményközpontú – Tréfás

Játék határok nélkül

Nem kell mindig mindent annyira komolyan venni… A legtréfásabb próbatételeket gyűjtöttük össze egy szórakoztató programsorozathoz. Állj a csapatod élére, és mutasd meg, hogy ti vagytok a legjobbak, akár elefántormányt, akár óriási szemüvegeket kell felkapni a sikerhez!

Helyszín: Külföldi- és beltéren is

Létszám: 50-150 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Kreatív – Közös alkotás – Együttműködésre épülő

Painting Art

Tíz csapat, tíz képrészlet, egy közös, látványos műalkotás – ez a Painting Art képlete. Minden csapat a kép egy-egy részletén dolgozik, viszont az alkotói bázisokat elkülönítjük, és csak egy kijelölt csapattag látogathatja meg a többieket. a csapaton belüli kommunikáció működőképességének kiváló próbája, egy maradnadó emlékkel, ami remekül mutathat akár a megrendelő székházában is!

Helyszín: Kültéren

Létszám: 50-200 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Sportos – Mozgalmas – Együttműködésre épülő

A Siker Arénája

Versengés és küzdelem, csapatmunka és fair play: a pörgős játék során mindenki belekóstolhat az olimpiák hangulatába. A különleges kihívások során minden résztvevő hasznos tagja lehet a csapatának, mindenkinek jut olyan versenyszám, amiben bajnok lehet. Gyűjtsd az aranyérmeket, és arasd le a babérokat csapatod számára a Siker arénájában!

Csapatépítő játékok beltéri környezetre

mert nem csak a szabadban lehet mozgalmas a csapatépítés: ShowTime,   Dominó Nap,   Villámjátékok,   Gengszterek klubja

Helyszín: Beltéren

Létszám: 20-120 fő

Időtartam: 1-2,5 óra

Jellemzők: Pörgős – Mozgalmas – Tréfás

Villámjátékok

Villámgyors kihívások a pörgős játékmenet kedvelőinek! A TV-ből ismert vetélkedő rendezvényekre optimaliizált változata, melynek során a csapatokra osztott vendégek könnyűnek tűnő kihívásokkal szembesülnek, de csak akkor lehetnek sikeresek, ha nem csak ügyesek, de valódi csapatként is dolgoznak!

Helyszín: Kültéren

Létszám: 20-100 fő

Időtartam: 1,5-2,5 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Tréfás – Élményközpontú

A magyar tenger kalózai

Kalózaink vad kurjongatással foglalják el a helyszínt, és csak a vendégeken múlik, hogy legyőzik-e őket az autentikus kalózpróbákon. Kincsesládák és rozoga tutajok, titkos térképek és marcona tengeri medvék – egy emlékezetes, tréfás csapatépítő játék, mely kiválóan alkalmas arra, hogy összehozza a társaságot, és megalapozza a hangulatot.

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 50-200 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Kreatív – Közös alkotás – Együttműködésre épülő

Kartonváros

Kreatív kihívássorozat, melynek során minden résztvevő csapat egy város egy-egy kerületét építi fel, a sok rész pedig egy színes, közös egésszé áll össze. Persze egy város építéséhez tőke is szükséges: Kartonváros lakóitól ezt pedig csak vicces játékok teljesítésével lehet megszerezni! Építs, alkoss, és vetélkedj, de ne feledd: a város sikeres felépítésének a csapatmunka a kulcsa!

Csapatépítő játékok felnőtteknek

és gyerekeknek egyaránt, akár családi napos aktivitásként is: A magyar tenger kalózai,   A Tíz próba játéka,   Világtőzsde,   Aranyláz

Helyszín: Kültéren

Létszám: 10-60 fő

Időtartam: 1-1,5 óra

Jellemzők: Pörgős – Mozgalmas – Sorversenyszerű

A Tíz próba játéka

Újragondolt sorverseny, mely pont olyan pörgős és mozgalmas mint emlékeinkben, de sokkal változatosabb kihívásokat tartogat, és a fizikai kihívások mellett szellemi próbatételek elé is állítja a résztvevőket. Tíz, egymást követő trükkös feladat, a végén pedig egy győztes, aki mindent visz!

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 50-200 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: SzórakoztatóÉlményközpontúEgyüttműködésre épülő

Aranyláz

Hamisítatlan western-élmény, különleges feladatokkal és színészi alakításokkal. Teljesítsd a vadnyugati kihívásokat, nyerd el a cowboyok és indiánok dollárjait, vásárolj bányákat a csapatod számára! És ha a játék alatt a te csapatod termeli a legtöbb aranyat, te lehetsz a Vadnyugat Királya!

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 10-80 fő

Időtartam: 1-2 óra

Jellemzők: SzórakoztatóÉlményközpontú – Tréfás

Betyáros hétpróba

Csattan az ostor, koppan a patkó, felharsan a nevetés: ez a hagyományos kaland garantáltan emlékezetes marad! Az alföldi betyárok mókás feladatokkal szórakoztatják az egybegyűlteket, akik szinte észrevétlenül sodródnak bele egy izgalmas versengésbe. S a győztes csapat jutalma nem csak a többiek tapsa, de némi pálinka is lesz!

Helyszín: Kültéren

Létszám: 20-250 fő

Időtartam: 2-3 óra

Jellemzők: Szórakoztató – StratégiaiKompetitív

City Adventure

Bármilyen városi környezetben játszható stratégiai játék, melynek során a csapatoknak egy-egy tablettel felszerelkezve kell megtalálniuk a nevezetességekhez kötödő állomásokat, és teljesíteni a hozzájuk tartozó feladatokat. Közben azonban figyelniük kell a rivális csapatokra is, az online térképen nem csak pontszámuk, de mozgásuk is nyomon követhető. Lenyűgőző élmény, XXI. századi felfedezőknek!

Helyszín: Kül- és beltéren is

Létszám: 20-250 fő

Időtartam: 1,5-3 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Közös alkotás – Tréfás

Photo Rally

Egy nevetéssel teli, kreatív, de laza csapatépítő program, ahol vendégeink feladata elkészíteni előre meghatározott képeket, a rendelkezésükre álló tablet segítségével. A modern játék bárhol lebonyolítható, az optikai illúziók, a gondolkodásra késztető kihívások garantáltan megdolgoztatják, de meg is nevettetik a résztvevőket. Az elkészült képek pedig örök emléket jelentenek az együtt töltött napról!

Helyszín: Beltéren

Létszám: 20-200 fő

Időtartam: 1-1,5 óra

Jellemzők: Szórakoztató – Mozgalmas – Kompetitív

ShowTime

Beltéri vetélkedőnk Hollywood-ba kalauzolja el a résztvevőket, akik egy mozgalmas versengés során mutathatják meg, hogy mindent tudnak a showbusiness világáról! Felcsendülnek a legnagyobb slágerek, feltűnnek a legnagyobb sztárok, az asztaltársaságoknak pedig csak annyi a dolguk, hogy helyesen ismerjék fel őket, és válaszoljanak a kérdésekre. Mindezt modern, körülmények között, online, egy táblagép segítségével tehetik meg, így a vetélkedő gyors ritmusa egy pillanatra sem törik meg.

Információ és ajánlatkérés

+36 20 572 1355

Email

info@activiteam-art.hu