Csapatépítés 20 év tapasztalattal, szívvel-lélekkel

Élmény, játék, hatékonyság kompromisszumok nélkül

Csapatépítő és kreatív programok a TE rendezvényedre Győrben

Csapatépítő programok

Családi napok

Gyerekprogramok

Segítünk, hogy megtaláld a legjobb megoldást csapatod fejlesztésére

Tudjuk, hogy minden cég és rendezvény egyedi. Ismerjük az igényeket, és színes kínálatunkkal fel is készültünk rájuk. Programjainkat úgy alakítottuk ki, hogy bármilyen körülmények között színvonalas megoldásokat tudjunk kínálni.

Megtalálni az igazán hozzátok illő programot nehéz feladat

De mi segítünk

Profin lebonyolítani egy sikeres, és a résztvevők számára valódi élményt nyújtó eseményt igazi kihívás

De mi pont ezt szeretjük

A legkisebb csapatépítő vagy családi napos rendezvény is rengeteg paramétertől függ. A helyszín típusa és mérete – a csapat létszáma, korosztálya, összetétele, és habitusa – az esemény célja – az adott évszak sajátosságai és az időjárás – a rendelkezésre álló idő – a budget mérete mind-mind befolyásolja, hogy mi az ideális választás. 

Mi minden esetben a fenti tényezők és az egyedi ügyféligények alapján nyújtunk rugalmas és személyre szabott szolgáltatást.

Dőlj hátra és élvezd csapatoddal az eseményt!

Kreatív szervezőink, műsorvezetőink, válogatott animátoraink vállvetve dolgoznak azon, hogy a végeredmény pontosan olyan legyen, amilyenre gondoltál. Amikor velünk dolgozol az elejétől a végéig kézben tartott, teljeskörű szolgáltatásban lesz részed, így te arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb: a csapatodra. Bármilyen program lebonyolítása során perfekcionizmusunk garantálja, hogy a hangulat az elvárásaidnak teljes mértékben megfeleljen.

Biztosak vagyunk benne, hogy rendezvényed sikere minden várakozást felülmúl, és sokáig emlékezetes marad.

Ne szalaszd el a lehetőséget!

Kézenfekvő megoldásnak tűnhet a csapatépítést és a céges közösségi eseményeket egy vacsorával, esetleg közös italozással és bulival “letudni”, hiszen a kollégák és dolgozók így is ki tudják engedni a gőzt, így is jól érzik magukat.

Szintet lépni a hangulatban és a csapat közösséggé formálásában azonban csak a megszokott komfortzónából kilépve lehet. 

A közös játék, versengés, problémamegoldás, az együtt gondolkodás vagy épp a közös alkotás újszerű és váratlan élményeken keresztül kovácsolja egységgé az egyéneket, szinte észrevétlenül mélyíti el az összetartozás érzését, mi pedig pont ebben tudni segíteni.

Teremts értéket rendezvényeiden!

A gördülékenyen és jó hangulatban lebonyolított kreatív csapatépítés, vagy bármilyen közösséget aktivizáló színvonalas rendezvényprogram többszörösen megtérülő befektetés. 

Egy jól sikerült, hatékony csapatépítés vagy céges esemény komoly hozzáadott értéket jelent.

Ha a mi programjainkat választod:

Milyen programokkal tudjuk segíteni a rendezvényeidet?

Csapatépítés

Több mint 30 féle kipróbált, és népszerű csapatépítő koncepciót kínálunk, amelyekből mindig a célnak megfelelő típusokat ajánljuk. Legyen szó könnyed esti programról egy étteremben, aktív játékról egy szálloda parkjában, vagy egy izgalmas kalandról a városban, mi mindenre készen állunk.

Családi napok

Több 100, sőt több 1000 fős családi napokra is biztosítottunk már komplett aktivitásokat. Hatalmas raktárunk tele van saját tulajdonú és gyártású látványos játékokkal, melyekkel képzett animátoraink egy egész napon át tudják szórakoztatni a legkisebbeket és legnagyobbakat egyaránt. 

Gyerekprogramok

Egyedülálló minőségű kézműves foglalkozásaink népszerű elemei minden rendezvényeknek. Több mint 100 féle típus és technika, pazar kellékek és profi kézművesek várják a gyerekeket és szüleiket. Gyerekműsoraink, jelmezes színész animátoraink pedig nem csak ünnepekkor, hanem az év bármely napján elhozzák a mesét a gyerekseregnek.

Megbízhatóság, tapasztalat, igényesség, rugalmasság

A minden részletre kiterjedő alaposság, az állandó minőség, és a hosszú évek alatt megszerzett szakmai tapasztalat az, ami cégünket leginkább jellemzi. 

Ránk számíthatsz. Időben érkezünk és tudjuk a dolgunkat. Pontosan az történik majd, amit közösen kidolgoztunk. Tisztában vagyunk egy rendezvény minden elemével, és hogy mi mindennek van fontos szerepe. Ezt szem előtt tartva működünk együtt megrendelőinkkel és rugalmasan kezeljük az esetleges nehézségeket is. 

Nem utolsó sorban: mi még mindig itt vagyunk

kid, costume, superhero, flay, playing

Kreativitás, egyediség, stabilitás, elhivatottság

Rengeteg ötletünk és jól bevált formulánk van, így bármilyen típusú rendezvényre tudunk színvonalas és élményközpontú játékos programot ajánlani. 

Hiszünk a játék erejében. Szeretünk újat, érdekeset, különlegeset, egyedit kitalálni, kreatívan alkotni. Munkánkat szívvel-lélekkel végezzük, és csak akkor vagyunk elégedettek, ha minden rendben van. Minden egyes rendezvény veled dolgozunk a sikerért, hogy a nap végén mosolygós és elégedetett arcokat láthassunk.

Ez az igényesség a Te rendezvényeden is látszani fog

Folyamatosan innovatív újításokon dolgozunk

MagicBox – saját fejlesztésű platformunk élő, hybrid, és online csapatépítő programokhoz

Alkalmazásunk segítségével modern, izgalmas csapatépítők, beltéri vetélkedők, és akár heteken át tartó céges belső játékok bonyolíthatók rendkívül változatosan. A számos funkcióval bíró felületet az általunk biztosított táblagépeken vagy mobiltelefonon használhatják a résztvevők.

2019-ben indítottuk útjára új szolgáltatásunkat, amellyel nem csak élőben de online formában is lebilincselő programokat valósítunk meg.

Olyan népszerű programjainkkal mint a “City Adventure”, a “Photo Rally”, vagy a “Home Office Challenge” a pandémiás időszakra is kiváló alternatívát tudtunk nyújtani a cégeknek, hiszen már az online térben is rendelkezünk professzionális megoldásokkal.

Magic Food – Egészséges, egyedi finomságok rendezvényekre is

Kisebb csapatépítőkre, meetingekre, brainstormingokra, családi eseményekre ajánlunk minőségi és különleges catering szolgáltatást.

A finom falatok nem hiányozhatnak egy rendezvényről sem. Szendvicsboxaink, salátáink, falatkáink, gyümölcsös desszertjeink és italaink biztosan elnyerik mindenki tetszését. A változatos gasztronómiai különlegességeket kiszállítjuk, vagy kitelepüléssel kínáljuk a vendégeknek. 

Smoothie pultunk számos rendezvényen vált már közönségkedvenccé, és interaktív gasztroprogramjaink is nagy sikert aratnak az ínyencek körében. 

Kevés kalória és rengeteg ízélmény igényes tálalásban.

Unsere einzigartige Routine garantiert Erfolg

0 +
éve a piacon
0 +
rendezvényen vettünk részt
0
országban dolgoztunk
1 ,5M+
Euro Budget

Wer organisiert Ihre perfekte Veranstaltung?

In den 15 Jahren, seit WR Events nun besteht, haben wir nie Kompromisse in Bezug auf unseren Perfektionismus und unsere Professionalität gemacht.

Diese Mentalität hat es uns ermöglicht, Veranstaltungen für Zehntausende von Menschen zu organisieren und dafür mit Budgets in Millionenhöhe betraut zu werden.

Unsere bestehenden Kunden wissen bereits, dass wir uns nie mit gut einem gut genug zufrieden geben, sondern immer nach mehr Perfektion streben.

Németh Buhin Anikó

tulajdonos, ügyvezető igazgató

A kreativitás és pontosság kettősségét tartom a tökéletes útnak, amelyen érdemes haladni. Munkám során összehangba hozom a stílust és művészetet, megteremtem a harmóniát, célom a folyamatos megújulás és az exkluzív kivitelezés. Ars poeticám, hogy az emberi különbözőség tökéletesség felé vezet, megfelelő irányítással, tökéletes rendezéssel, igazi csapatmunkával.

Hajós Cecília

tulajdonos, kreatív igazgató

Mosolyból, fantáziából és könnyedségből vagyok összerakva. Hiszek az őszinte emberi pillanatokban és az egymásközti kommunikáció mindent átható erejében. Szerencsés vagyok, mert életfilozófiám  munkám is egyaránt, segíteni megnyitni az embereket, összehozni a csapatokat, boldogságot adni és kitárni egy sokak számára ismeretlen kaput az önismeret felé, ahol mindenki saját meséje valóra válhat.

Pretsner István

tulajdonos, operatív igazgató

Az elég jó és a pont jó között hatalmas a távolság. Sokszor nehéz leküzdeni ezt a távot, de itt történnek a legjobb és legizgalmasabb dolgok, amelyek igazán motiválnak. Számomra a pont jó a célszalag, amit megalkuvás nélküli kitartással, kreativitással és állandó tanulással tudok átszakítani. Örömmel járom be mindig ezt az utat, mert közben a munkám hivatássá, a feladatok elvégzése pedig alkotássá válik.

Regicz Tamás

ügyfélkapcsolati igazgató, műsorvezető

Amikor egy rendezvény végén azt látod, hogy az ügyfél nem csak elégedett, de többet is kapott, mint amire előzetesen számított, az évről évre visszatérő megrendelők, a résztvevők, akik úgy kovácsolódtak jobb csapattá, hogy mindeközben még jól is érezték magukat – ezek azok a dolgok, amikért újra és újra érdemes nekiindulni, és amikért 15 év után is találok újabb kihívásokat a munkámban.

Warum 20 Stunden arbeiten, wenn wir es auch in zwei schaffen können?

Dank der vielen durchgeführten Events und der jahrelangen Routine können wir bei unseren eingespielten Arbeitsabläufe sehr zügig voranschreiten. Das spart Ihnen Zeit und ermöglicht es uns, die notwendigen Schritte um einiges schneller zu erledigen.

Wir organisieren nicht nur, wir sparen auch Geld.

Wenn Sie Ihre eigene Veranstaltung selbst organisieren, dann verlieren Sie womöglich viel Geld oder Zeit. Wir sind sehr gut informiert über die Preise auf dem Markt und wissen genau, welche Anbieter und Preise für Ihr Event-Projekt am besten sind.

kid, costume, superhero, flay, playing

Wir arbeiten mit den Besten.

Unser Perfektionismus erstreckt sich auch auf die Auswahl unserer Partner. Wir garantieren Ihnen, die besten Partner für Ihre Veranstaltung zu finden. Denn es sind die vielen kleinen Details, die eine Arbeit professionell und somit Ihre Veranstaltung unvergesslich machen.

Berlin ist die Hauptstadt der Veranstaltungen.

Unsere Bundeshauptstadt hat alles, um einzigartige und beeindruckende Veranstaltungen auszurichten.

Das bringt natürlich auch eine Vielzahl von Event-Angeboten mit sich, und es ist schwer, sich aus dieser Menge hervorzuheben. Hier können Ihnen unsere besonderen Ideen und innovativen Visionen helfen.

Zahlreiche Stammkunden sind ein Beweis für unser Know How. Sie haben die Erfahrung gemacht, wie viel mehr man aus einem Event in Berlin herausholen kann, wenn die Organisation in sichere Hände gelegt wird.

Sie wissen bereits wie es ist, mit uns zu arbeiten:

Wie sieht die Zusammenarbeit aus?

1. Schritt: Auf der Grundlage Ihres Briefings, machen wir uns mit Ihrem Projekt vertraut. In Rahmen ein persönliches / online Treffens, lernen wir Sie, Ihr Unternehmen und alle Event-Faktoren kennen.

2. Schritt: WiR werden eine detaillierte Präsentation mit einem Angebot erstellen. Dabei werden alle unsere neuen und einzigartigen Ideen mit einbezogen, damit sich Ihre Veranstaltung von der Masse abhebt.

3. Schritt: Wir finden den am besten geeigneten Dienstleister für Ihren Auftrag und stimmen alle Details ab.

4. Schritt: Wir folgen dem Projektplan, um die Veranstaltung vollständig zu organisieren, sodass alle Elemente genau an ihrem Platz sind und alles pünktlich und in hoher Qualität durchgeführt werden kann.

5. Schritt: Die erfolgreichste Veranstaltung Ihres Unternehmens findet gerade statt und wir denken bereits über das nächste gemeinsame Projekt nach.

Gemeinsam können wir etwas Bleibendes schaffen.

Vertrauen Sie uns die Umsetzung an!

Wenn Sie möchten, dass unser professionelles Team Ihre nächste Veranstaltung organisiert, damit Sie sich endlich von dieser Hektik, dem Stress und dem Organisationsaufwand befreien können, dann schicken Sie uns Ihre Kontaktdaten und wir werden uns mit Ihnen umgehend in Verbindung setzen.