Kategóriák
Blog

7 rendkívüli céges rendezvényhelyszín Budapesten és környékén

A céges rendezvényhelyszín nagyon fontos egy jó rendezvényhez. Gondolkodjunk családi napban vagy szakmai összejövetelben, ahhoz, hogy jól sikerüljön a program, hogy mindenki jól érezze magát, és szakmailag-emberileg feltöltődve menjen haza, s azt érezze, hogy ehhez a céghez jó tartozni: a sok összetevő mellett a helyszín az egyik legfontosabb. 

Az alábbiakban összeszedtünk néhány helyszínt, de azt is, hogy mi mindenre kell figyelni, ha keresnünk kell egy helyet. Mivel a céges rendezvények általában nagy helyet igényelnek, nem mindegy, hogy az a rengeteg ember milyen körülmények között tölti el a napot. 

Mitől lesz jó egy céges rendezvényhelyszín? 

Elsősorban attól, ha megfelel a rendezvény céljainak. Nem mindegy, hogy egy hatalmas családi napról van szó, ahol gyermekek rohangálnak, vagy egy szakmai kiállításról, esetleg egy csapatépítésről. Ha ottalvós a program, megfelelő szállás kell, ha gyermekek vannak, szabad térre (és jó időre) van szükség. Partneri találkozóhoz hasznos egy kiállítótér, egy vetítőterem, és egyáltalán: sok-sok nagy tér, bármelyik rendezvényhez. 

Ahhoz, hogy egy céges rendezvényen jó érezzék magukat a résztvevők, az egyik legfontosabb dolog, hogy az infrastrukturális és a technikai részek rendben legyenek. A vetítő működjön, a mosdó kulturált legyen, az étel ízletes, a hangosítás megfelelő. 

Ha mindezek rendben vannak, az az alap. Ezen felül azonban szükséges valami plusz is, egy adott hangulat, ami csakis arra a helyszínre jellemző. Nem véletlenül építenek brandet a cégek és a helyszínek: szükséges megkülönböztetni magukat a konkurenciától. Az ügyfélnek pedig könnyebb megtalálni a neki passzoló helyszínt. Ha függőágyas helyet keresünk, ha játszóparkosat, ha szép kilátású elegáns helyet, ha technikailag és akár konferenciára is alkalmas teret, ezekhez mind-mind más hangulat tartozik. Általában már a honlap is rengeteg információt elárul ezekről, de érdemes megnézni a helyszínt is, mert az apró részletek, amelyeket talán észre sem veszünk, adják meg a lényegét egy helynek. 

Még egy nagyon fontos dolog van: ez pedig a személyzet. Hogy minden gördülékenyen menjen, szükséges,hogy tudjuk, mit akarunk, a jó és hatékony kommunikáció, és hogy mindaz, amit terveztünk, a helyiek segítségével meg is valósuljon. 

Melyek a legjobb céges rendezvényhelyszínek Budapesten és környékén?

1. Monte City Rendezvénypalota

A Monte City Rendezvénypalota Pest belvárosában található, kifejezetten nagy volumenű céges rendezvények számára kialakított tér. 

Rendkívüli módon felszerelt: akár színpadi fény- és hangtechnika is elérhető, színpad, öltöző, ruhatár, plazmafal és mentős szoba is található az épületben. 

Elsősorban nagy volumenű programokra alkalmas, elegáns állófogadásokra vagy vacsorákra, össz-céges bulikra, de akár családi napot is lehet tartani, mert elég nagy a tér arra, hogy a nagy mozgásigényű gyerekek is elférjenek. Sőt, csapatépítés helyszínnek sem utolsó.

Címe: 1051 Budapest, Dorottya u. 2-4. Belépni lehet a Vigadó utca felől is. Megközelíteni tömegközlekedéssel a következőképpen lehet: 1-es metróval a Vörösmarty téri megállóból, a 15-ös és 105-ös busszal, illetve a 2-es villamossal. Autóval a Deák Ferenc u. 4. számú épület mélygarázsában lehetséges (500Ft/óra, maximum 3.500Ft/nap). 

Állófogadás esetén 800 főt, ülőfogadás esetén 500 főt tud befogadni. Buli esetén 1200 ember is elfér. 

Ez a céges rendezvényhelyszín rendkívüli módon felszerelt: akár színpadi fény- és hangtechnika is elérhető, színpad, öltöző, ruhatár, plazmafal és mentős szoba is található az épületben. 

Elsősorban nagy volumenű programokra alkalmas, elegáns állófogadásokra vagy vacsorákra, össz-céges bulikra, de akár családi napot is lehet tartani, mert elég nagy a tér arra, hogy a nagy mozgásigényű gyerekek is elférjenek. 

céges rendezvényhelyszín
kép: eventcompany.hu

2. Pierrot étterem

A budai várban, a Fortuna u. 14 sz. házban található Pierrot étterem kisebb rendezvények szervezésére alkalmas, remek miliővel. Romantikus-polgári stílusú étterem, nemzetközi igényű magyar konyhával, igényes borokkal. Akár ültetett rendezvényről, akár elegáns állófogadásról van szó, akár nemzetközi partnerekkel való találkozásról, vagy év végi csapatépítésről, ez a hely alkalmas arra, hogy a résztvevők ellazuljanak, és jól érezzék magukat; esténként élő zongorazene emeli a hangulatot. Elsősorban ebéddel vagy vacsorával egybekötött hagyományos csapatépítő estére alkalmas.

Két teremben, egy kapualjban és egy kertben különböző helyszíneket lehet foglalni. Összesen 160 főt is be tud fogadni, 30-40 fős csoportokban. Parkolni a budai vár utcáin lehet (fizetősen). 

forrás: zsidai.com

3. Fenyőharaszt kastélyszálló

A Budapesttől 50 km-re, kocsival nagyjából fél óra távolságra lévő Fenyőharaszt kastélyszálló már a vidéki vendégszeretetet hirdeti. Hangulatát megalapozza a hatalmas parkban lévő épület, hiszen kastélyból lett kastélyszálllóvá. Szolgáltatásai között van a játékterem, wellness-terek szaunával és szabadtéri medencével, kemence, lőtér, billiárd, állatpark, óriás trambulin. Ideális helyszín céges csapatépítésre: disznóvágásra, wellness-lazulásra vagy egyéb közösségi játékokra. De workshopokat, partner találkozókat és tréningeket is bátran lehet ide tervezni, a helyszín adottságai alkalmasak a fókuszált figyelmet igénylő, valamint a szabadidős tevékenységekre is. Ottalvós bulikra is ideális céges rendezvényhelyszín, hiszen helyben van a szállás, kényelmes szobákban, magában a kastélyban. 

Cím: 2174 Verseg-Fenyőharaszt, az M3-as autópályáról Kerekharasztinál (51-es kijárat) kell lekanyarodni, majd a herédi elágazásnál balra, s 4 km múlva megérkezünk a kastélyszállóhoz. 

céges rendezvényhelyszín
forrás: disznóvágás-disznótor.hu

4. Guru Sky

A Mammut 2 bevásárlóközpont tetején, Budapest szívében található a Guru Sky rendezvényközpont. Panoráma, tetőtéri terasz, belső tér és catering szolgáltaltás: minden adott, hogy egy céges rendezvényt lebonyolítsunk. Legyen szó csapatépítőről, partneri találkozóról, ünneplésről, bemutatóról vagy workshopról, nap közbeni vagy esti rendezvényekre is ideális a helyszín. Karácsonyi céges bulinak kifejezetten ajánlott. A teraszon 50-60 fő bőven elfér, annál több ember számára viszont kevésbé kényelmes. Szállás nincs, viszont a tér teljesen exkluzív, külön tér, mégis szabadtéri helyszín, lenyűgöző kilátással. Ételek tekintetében inkább modern, könnyű ételekkel, mint magyaros konyhával rendelkezik. 

céges rendezvényhelyszín
forrás: gurusky.hu

5. Budapest Garden

Óbudán található Budapest egyik legnagyobb szabadtéri rendezvényhelyszíne, 13000 m2-en, a Budapest Garden.

Az óriási terület alkalmas extra nagy rendezvények megszervezésére, elsősorban a nyári szezonban. Szabadtéri kertmozi, kézműves söröző, sportpályák, evős és ivós helyek egyaránt megtalálhatók a területen. Mivel nagyrészt zöld terület és a Duna közelében van, a városon belül sokkal hűvösebb egy kánikulai napon, mint bármilyen más helyszín. Akár 1000 főt is képes befogadni maga a helyszín, de csapatépítő programok számára 20-400 főig ideális. A terület nagysága miatt nagyobb lélegzetvételű rendezvényeknek, nemzetközi találkozóknak igen alkalmas; elsősorban a könnyed szórakozás, sportjátékos vagy grillezős csapatépítés, vagy egyszerűen laza találkozó formájában. 

Címe: 1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125. Megközelítés a H5-ös hévvel a Timár utca vagy a Szépvölgyi út felől. Parkolni a közeli utcákban lehetséges. 

kép forrása: budapestgarden

6. Uránia Nemzeti Filmszínház

Ha igazán elegáns helyre szeretnénk szervezni a céges rendezvényt, az Uránia Nemzeti Filmszínház lesz a megfelelő helyszín mintegy 130 éves szecessziós-mór stílusával, Pest szívében. Elegáns, 460 főt befogadni képes dísztermével, és egyéb termeivel, kávéházával elsősorban kulturális lehetőségeket nyújt: bemutatóra, fogadásra, kiállításra, konferenciára, koncertre, szakmai napokra egyaránt alkalmas, technikailag kiválóan felszerelt terek találhatók az épületben. 

Címe: 1088 Budapest, Rákóczi út 21. Az Astoria és a Blaha Lujza tér metrómegállók között. Megközelítése tömegközlekedéssel: 2-es metróvan a fenti megállókig, tömegközlekedéssel 5-ös, 7-es, 8-as, 112-es és a 178-as busszal. Parkolni a környező utcákban lehet, valamint az Europeum Bevásárlóközpont mélygarázsában.  

céges rendezvényhelyszín
a kép forrása: urania-nf.hu

7. High Five Budapest

Ha lazább összejövetelre vágyunk, a bulinegyed szívében, a Király utcában találjuk a High Five Budapestet. Délelőtti céges program lehet egy brunch, esetleg egész napos komoly vagy vicces csapatépítő program, de egy esti programnak is tökéletes. A 350 főt befogadni képes helynek több külön terme van, melyek mind egyedi igény szerint alakíthatók. A legnagyobb teremben állva 160-an, ülve 100-an férnek el. A felszereléshez profi fény- és hangtechnika tartozik, amerikai típusú, street food-jellegű konyha, Dj-pult dobogóval, óriáskivetítő és természetesen egy társasjátékkal teli szekrény, valamint csocsóasztal. Ajánljuk a helyet azoknak, akik különleges hangulatú helyet keresnek, és nem riadnak vissza attól, hogy egy céges rendezvényt ellazító, bulizós formában fejezzenek be.

céges rendezvényhelyszín
kép forrása: highfivebp.hu

Írjon nekünk, kérjen ajánlatot!